Unofficial Allis Homepage
Forum Home Forum Home > HELP! > Forum Support Only - No Tractor Questions
  New Posts New Posts
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Posting to make 'LINKS' appear and YouTube Videos

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Ted J View Drop Down
Orange Level
Orange Level
Avatar

Joined: 05 Jul 2010
Location: La Crosse, WI
Points: 15985
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ted J Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Posting to make 'LINKS' appear and YouTube Videos
    Posted: 27 Feb 2017 at 11:29am
Posting to make 'LINKS' appear and YouTube Videos

In the response 'Message' window at the bottom of the page, you will see some icons above in the header bar.  
You click on the green/blue world with a chain link...
In this window, the "Hyperlink Properties", which opens, you will see the following;

Link Type: [ Hyperlink or Email ]
Address: [ various links to choose from ]   [  **  ]  [ Preview Button ]
Preview: [  ***  ]

In the second row, the [ ** ] empty line, this is the place to add the URL that you have copied.
After you have 'pasted' the URL, hit the "Home" button on your keyboard, or hit the left arrow key to take you all the way to the beginning of the URL you pasted.
Now DELETE the first part of it all ( http://  or https:// ) as this is in the preceding "Address:" link window.
Then just click on [ OK ]  and it should appear.


For YouTube videos to appear.....
1 Go to the bottom of the page, to the 'Message' window.
2 In the Header bar at the top, you'll see the white box with and arrow pointing up to 1 o'clock.  Click on it.
3 The 'Message:' window that opens shows a lot of different things you can use to modify your message.

You HAVE to have the WYSIWYG enabled to use this!  It is availabe to you.
    WYSIWYG.....What-You-See-Is-What-You-Get.....
    Go to the 'Member Control Panel' in the upper left part of the page.
    Click on that and then go to the Forum Preferences and click there to open it.
    Go down to 'Enable the WYSIWYG post editor ' and check to see it is turned ON. (Yes)

4 Go to the top of the header and click on the piece of film strip (8th thing from left)
5 In the window that opens, 'paste' the URL from the YouTube page in the: YouTube File Name: [    ]
6 NOW go to the beginning of that line. You will see: https://www.youtube.com/.......................
7 Delete the s from the https://
8 Click on OK and the video will show up on the original page.
"Allis-Express"
19?? WC / 1941 C / 1952 CA / 1956 WD45 / 1957 WD45 / 1958 D-17
Back to Top
Sponsored Links


Back to Top
john(MI) View Drop Down
Orange Level
Orange Level
Avatar

Joined: 12 Sep 2009
Location: SE MI
Points: 7756
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote john(MI) Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08 Nov 2019 at 5:41pm
Originally posted by Ted J Ted J wrote:

Posting to make 'LINKS' appear and YouTube Videos

In the response 'Message' window at the bottom of the page, you will see some icons above in the header bar.  
You click on the green/blue world with a chain link...
In this window, the "Hyperlink Properties", which opens, you will see the following;

Link Type: [ Hyperlink or Email ]
Address: [ various links to choose from ]   [  **  ]  [ Preview Button ]
Preview: [  ***  ]

In the second row, the [ ** ] empty line, this is the place to add the URL that you have copied.
After you have 'pasted' the URL, hit the "Home" button on your keyboard, or hit the left arrow key to take you all the way to the beginning of the URL you pasted.
Now DELETE the first part of it all ( http://  or https:// ) as this is in the preceding "Address:" link window.


Then click on the right box that has http:// and scroll down the the same one you just deleted previously and click on it.  Most if not all today are https://.


Then just click on [ OK ]  and it should appear.


For YouTube videos to appear.....
1 Go to the bottom of the page, to the 'Message' window.
2 In the Header bar at the top, you'll see the white box with and arrow pointing up to 1 o'clock.  Click on it.
3 The 'Message:' window that opens shows a lot of different things you can use to modify your message.

You HAVE to have the WYSIWYG enabled to use this!  It is availabe to you.
    WYSIWYG.....What-You-See-Is-What-You-Get.....
    Go to the 'Member Control Panel' in the upper left part of the page.
    Click on that and then go to the Forum Preferences and click there to open it.
    Go down to 'Enable the WYSIWYG post editor ' and check to see it is turned ON. (Yes)

4 Go to the top of the header and click on the piece of film strip (8th thing from left)
5 In the window that opens, 'paste' the URL from the YouTube page in the: YouTube File Name: [    ]
6 NOW go to the beginning of that line. You will see: https://www.youtube.com/.......................
7 Delete the s from the https://
8 Click on OK and the video will show up on the original page.
D14, D17, 5020, 612H, CASE 446
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Quick Reply
Name:

Message:
   NoFollow is applied to all links from this forum
 Enable BBcodes
Security Code:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code  Refresh Refresh Image
Powered by Web Wiz CAPTCHA version 4.04 wwf
Copyright ©2005-2013 Web Wiz
Please enter the Security Code exactly as shown in image format.
Cookies must be enabled on your web browser.

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.094 seconds.


Help Support the
Unofficial Allis Forum